Peste la cuptor

de ralu_ca in Peste, 15 Feb 2016 | 19143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata mare peste
  • 2 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 lamaie felii
  • 7 catei usturoi
  • sare
  • piper alb,roz
  • busuioc
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Pestele l-am curatat si l-am spalat, apoi l-am crestat si l-am asezat in tava. L-am uns cu ulei, in crestaturi am introdus felii de usturoi si l-am condimentat. In tava am pus felii de cartofi, morcov si feliile de lamaie deasupra. Tava am acoperit-o cu folie de aluminiu si am introdus la cuptor pentru approx 30 min. Am dat folia jos si am lasat pana se rumeneste.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou pe pat de legume si sos tomat